Tilmelding på hold:

Ønsker du at tilmelde dig til et eller flere hold, skal du først oprette en profil her på hjemmesiden. Er det dit barn, du ønsker at tilmelde, skal du oprette profilen i dit barns navn.

Er i en familie der opretter jer, opretter man sig selv først og herefter kan man oprette familiemedlemmer. Så vil man kunne skifte i mellem brugerne og se hvilke hold osv man er meldt til.

Derefter skal du skrive en mail eller sms til Janne på mail xxx eller 28384941, hvorefter Janne kontakter dig angående, hvilke hold vi kan tilbyde, der passer til dine ønsker. Når dette er gjort, modtager du et pakketilbud via din profil, som du godkender og betaler via hjemmesiden.

Er du i tvivl, skal du endelig spørge underviser Janne Seeberg eller bestyrelsesmedlem og webansvarlig Carina Klaris