OK – Altid billig benzin

Støt Rideklubben Tougaard, hver gang du tanker


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Rideklubben Tougaard, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores Klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores Klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores Klub en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

OBS. Lige nu  giver OK dobbelt op hvis du bruger appen 

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Rideklubben Tougaard nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores Klub. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jannie Filbert på 23696844 eller skriv til formand@rideklubben-tougaard.dk

Vores sponsorer