Tougaards bestyrelse 

Konstitueret formand Anne Stampe Olesen 

Jeg er med i bestyrelsen fordi jeg brænder for at være medvirkende til at skabe de gode hesteoplevelser for både børn og voksne. Jeg er selv tidligere ponypige og nu har jeg været så heldig at få en pige, Dicte, med samme interesse. 
Dicte har en sød springpony, som hun drøner rundt på i skoven og til stævner. Jeg er selv blevet aktiv hyggerytter og tøffer rundt på en gamle pensionist. 
Når jeg ikke er på Tougaard, er jeg enten hjemme med min mand Morten og lillebror August eller passer mit job, som driftsdirektør for koncernen Freeway

Næstformand Vicky Jensen

Jeg er 61 år og har i 25 år været pensioneret politiassistent p.g.a.skader. Jeg har redet siden jeg var 6 år. I de sidste 30 år har jeg været passioneret 'sandkasse rytter', (dressurrytter). Jeg har i mange år selv haft hest og rider stadig stævner. Hvilket jeg brænder for. Jeg elsker at udvikle både heste og ryttere. Ca 1 x om ugen rider jeg undervisning  hos den kendte ( bl.a.fra TV, kommentator ved OL og lign.) Bjarne Nielsen.
Jeg sidder i bestyrelsen bl.a. for at styrke det sportslige i rideklubben. Derfor er jeg også i stævne udvalget. 

Bestyrelsesmedlemmer 

Anja Leth Jensen:

Jeg er med i bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være medvirkende til, at klubben fortsat udvikler sig i en positiv retning med plads til alle, både “hygge-ryttere” (som jeg selv) og dem der rider på højere plan. Jeg vil gerne bidrage til et godt sammenhold og fællesskab i klubben, hvorfor jeg engagerer mig ved at være medarrangør af forskellige tiltag og events i klubben. Derudover finder jeg det interessant at lære mere om ridesport og følge udviklingen indenfor denne. Jeg sidder endvidere i stævneudvalget. 

Carina Klaris: 

Jeg har været ponymor i de sidste 8 år. Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at sikre at alle ryttere får mulighed for at udvikle sig. Jeg ønsker at vi får et rigtig godt sammenhold og gode oplevelser med og uden heste. Jeg har ikke selv nogen erfaring med at sidde på en hest, men jeg synes det er rigtig hyggeligt at nusse rundt i stalden.
Jeg sidder i cafeterieudvalget og aktivitetsudvalget. Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske og er mor til 2.