Information til medlemmer

Referater

Om Rideklubben Tougaard (RTG)

Vi er en rideklub under Dansk Rideforbund, med ca. 90 medlemmer.
En god blanding af dressur - spring og skovtursryttere.

Rideklubben opstod i 2006, med tilknytning til Stald Tougaard, som ejes af Jonna og Anders Nielsen, som rideklubben har et god samarbejde med.

Rideklubben er kendetegnet ved at have et godt socialt samvær og sammenhold. Her er på nuværende tidspunkt medlemmer mellem 11 og 70 år.

Udover at man kan komme her og hygge sig med sin hest i rolige og fredelige omgivelser og ligeledes være den seriøse konkurrencerytter, afholdes der også arrangementer, såsom stævne, ridelejer, Løvfaldstur, hingstedag, hoppekåring, åbent hus, pølseaften, julefrokost og ikke at forglemme den årlige grisefest.

Ofte mødes vi i rytterstuen når dagens arbejde med hesten er gjort, til en sodavand eller en kop kaffe. Onsdag i de lige uger, hvor Uffe underviser, er der fællesspisning i rytterstuen, her er det Jonna som står for madlavningen. Denne dag kaldes for "Uffe-onsdag".

I menuen til venstre kan du finde flere detaljer om klubben.